ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ &

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

Car looks HOT.....but feels COOL

Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος 3M Scotchcalκαι 3Μ 1080 αυτοκινήτου καλύπτουν το αρχικό χρώμα, παρέχουν προστασία στην εργοστασιακή βαφή του αυτοκινήτου και απαλείφουν τυχόν αλλοιώσεις του χρώματος. Η πλύση γίνεται με τον συνήθη εξοπλισμό υψηλής πίεσης και αντέχουν στα πετρελαιοειδή.


Μεμβράνες Αλλαγής Χρώματος Αυτοκινήτου

Οι μεμβράνες αλλαγής χρώματος αφαιρούνται εύκολα οποιαδήποτε στιγμή επαναφέροντας το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκινήτου σας αναλλοίωτο.

Επιπλέον, οι μεμβράνες τοποθετούνται χωρίς αποσυναρμολόγηση του αυτοκινήτου.

VentureShield™ Μεμβράνες Προστασίας Χρώματος Αυτοκινήτου

Προστατέψτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με 3M VentureShield™ μεμβράνη προστασίας χρώματος από τις σκληρές συνθήκες που θα το αλλοιώσουν. Πέτρες, άμμος, υπολείμματα από άσφαλτο και έντομα και μυγάκια μπορούν να καταστρέψουν την βαφή του αυτοκινήτου σας. Το VentureShield™ Paint Protection Film από την 3Μ σας βοηθάει να προστατέψετε την βαφή σας όπως καμία άλλη μεμβράνη.

Αλλάξτε την όψη στο αυτοκίνητο σας, δίνοντας το προσωπικό σας στυλ.


Με ποικιλία χρωμάτων και φινιρίσματος, η μερική ή ολική κάλυψη του οχήματος προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας

Επιπλεόν, υπάρχει η επιλογή προσαρμογής στο προσωπικό σας στυλ, τοποθετώντας τις μεμβράνες σε εξωτερικά σημεία που κάνουν την διαφορά, όπως καθρέπτες, μαρσπιέδες, κ.λ.π

Το εσωτερικό του οχήματος μπορεί να ακολουθήσει το στυλ,με επιλογές απο επενδύσεις Carbon, ΄ξύλου, δέρματος και ατσαλιού, ολοκληρώνοντας την μοναδική εμφάνιση.