ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ &

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

Car looks HOT.....but feels COOL

Οι μεμβράνες αυτοκινήτων 3Μ Crystalline έχουν δημιουργηθεί απο μία νέα πολυστρωματική τεχνολογία που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει η 3Μ με την οποία κάθε μεμβράνη αποτελείται από πάνω από 200 στρώσεις ενώ έχει το πάχος ενός φύλλου σημειώσεων POST-IT.


Με αυτήν την μοναδική τεχνολογία η 3Μ Crystalline καταφέρνει να έχει μεγαλύτερες αποδόσεις στην μείωση της θερμότητας από μία απλή σκούρα μεμβράνη χώρις να αλλάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου.


Η 3Μ Crystalline δεν περιέχει μέταλλα για να επηρεάζει τα σήματα των ηλεκτρικών συσκευών και των κινητών τηλεφώνων, σταματάει το 97% της ακτινοβολίας IR που είναι υπεύθυνη για την μετάδοση της θερμότητας και 99,9% την ακτινοβολία UV που καταστρέφει τα υλικά και τα χρώματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ αφήνει πάνω απο το 90% του φωτός να περάσει.


Η σειρά 3Μ Crystalline καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ CRYSTALLINE

CR 40: Η CR 40 είναι μία ανοιχτόχρωμη μεμβράνη, που λόγο τις νέας τεχνολογίας της, νανοτεχνολογίας, μπορεί και μειώνει την θερμοκρασία που εισχωρεί απο τα τζάμια του αυτοκινήτου έως και 60%, μειώνει την αντηλιά σημαντικά, δεν   σκοτεινιάζει το εσωτερικό του και χαρίζει άψογη εμφάνιση στο αυτοκίνητο.

Σταματάει κατά 99,9% την ακτινοβολία UV και δεν περιέχει μέταλλα ώστε να επηρεάζει το σήμα από τα κινητά τηλέφωνα και τις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (όπως π.χ. GPS).

Είναι η επιλογή για οδηγούς επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων που θέλουν μεμβράνες  με μεγάλη απόδοση στην προστασία από τον ήλιο και την ζέστη.

Η 3M CR 40 προσφέρει :

   

   39% μετάδοση ορατού φωτός

   59% συνολική απόρριψη ενέργειας

   97% απόρριψη IR

   50% μείωση ηλιακής ενέργεια

   6% αντανάκλαση ορατού φωτός εσωτερικά

   7% αντανάκλαση ορατού φωτός εξωτερικά

   99.9% απόρριψη UV

   56% μείωση αντηλιάς


Η 3M CR 40 καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής του αυτοκινήτου.

CR 70: Η CR 70 είναι μία δίαφανη μεμβράνη, που λόγο τις νέας τεχνολογίας της, νανοτεχνολογίας, μπορεί και μειώνει την θερμοκρασία που εισχωρεί απο τα τζάμια του αυτοκινήτου έως και 50%, δεν σκοτεινιάζει το εσωτερικό του και δεν επηρεάζει την εμφάνιση του αυτοκίνητου.

Επιπλέον, σταματάει κατά 99,9% την ακτινοβολία UV και δεν περιέχει μέταλλα ώστε να επηρεάζει το σήμα από τα κινητά τηλέφωνα και τις διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (όπως π.χ. GPS).

Είναι επιλογή για οδηγούς επιβατικών, επαγγελματικών αυτοκινήτων αλλά και ιδιαίτερων περιπτώσεων, που δεν θέλουν να επηρεάσουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου τους και αναζητούν μεγάλης απόδοσης προστασία από τον ήλιο και την ζέστη.

Η 3M CR 70 προσφέρει :


   68% μετάδοση ορατού φωτός  

   50% συνολική απόρριψη ενέργειας  

   97% απόρριψη IR  

   38% μείωση ηλιακής ενέργεια  

   9% αντανάκλαση ορατού φωτός εσωτερικά  

   9% αντανάκλαση ορατού φωτός εξωτερικά  

   99.9% απόρριψη UV  

   23% μείωση αντηλιάς


Η 3M CR 70 καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής του αυτοκινήτου.