ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ &

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

Car looks HOT.....but feels COOL

Η 3M είναι ο ηγέτης στη δημιουργία τεχνολογικά προηγμένων αντηλιακών μεμβρανών. Αυτή η δέσμευση για καινούργια καινοτόμα προϊόντα έχει οδηγήσει την 3M στην ανάπτυξη μιας καινούργιας τεχνολογίας αντηλιακών μεμβρανών CS, κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που ενσωματώνει μια μοναδική διαδικασία που δεν βρίσκεται στις συμβατικές μεμβράνες. Αυτό σημαίνει ότι ενώ οι παραδοσιακές βαμμένες μεμβράνες μπορούν να γίνουν πορφυρές, με την νέα επαναστατική διαδικασία παραγωγής της 3M η μεμβράνη πολυεστέρα με τις χρωστικές ουσίες άνθρακα εξασφαλίζει ότι αυτό δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ - εγγύηση εφ’όρου ζωής.

Η μεμβράνη CS της 3M έχει την φυσικότερη μαύρη απόχρωση από όλες τις διαθέσιμες αντηλιακές μεμβράνες στην αγορά λόγω του φυσικού μαύρου χρώματος που έχει ο άνθρακας.

Καμία παρέμβαση μετάδοσης! Μερικές επιμεταλλωμένες μεμβράνες μπορούν να διαστρεβλώσουν το σήμα από το ράδιο, το κινητό τηλέφωνο και το σύστημα πλοήγησης GPS μέσα στο όχημά σας. Οι μεμβράνες CS της 3M κατασκευάζονται χωρίς μέταλλο και επομένως δεν παρεμβάλλουν στο ραδιόφωνο, στο τηλέφωνο και το σύστημα πλοήγησης GPS.


ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ CS

CS-5: Η πιο σκούρα σε φωτεινότητα μεμβράνη της σειράς 3M Colour Stable και χρησιμοποιείται συνήθως σε επαγγελματικά αυτοκίνητα και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.  

Η 3Μ CS-5 σας παρέχει :

8% μετάδοση ορατού φωτός

58% συνολική απόρριψη ενέργειας

72% απόρριψη IR

99% απόρριψη UV

6% αντανάκλαση ορατού φωτός

92% μείωση αντηλιάς

49% μείωση ηλιακής ενέργειας

Η 3M  CS-5 καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής του αυτοκινήτου.
CS-20: Η CS-20 είναι μια σκούρα μεμβράνη της σειράς 3Μ Colour Stable και χρησιμοποιείται συνήθως στους πίσω ανεμοθώρακες και στα πλαϊνά παράθυρα των επιβατικών, των επαγγελματικών και φορτηγών αυτοκινήτων.

Η 3Μ CS-20 σας παρέχει :

16% μετάδοση ορατού φωτός

52% συνολική απόρριψη ενέργειας

59% απόρριψη IR99% απόρριψη UV

6% αντανάκλαση ορατού φωτός

82% μείωση αντηλιάς

41% μείωση ηλιακής ενέργειας

Η 3M  CS-20 καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής του αυτοκινήτου.

CS-35: Η CS-35 είναι μια μεσαία σε φωτεινότητα μεμβράνη της σειράς 3M Colour Stable και επιλέγεται από τους περισσότερους οδηγούς των επιβατικών αυτοκινήτων.

Η 3Μ CS-35 σας παρέχει :

38% μετάδοση ορατού φωτός

39% συνολική απόρριψη ενέργειας

40% απόρριψη IR

99% απόρριψη UV

7% αντανάκλαση ορατού φωτός

57% μείωση αντηλιάς

26% μείωση ηλιακής ενέργεια

Η 3M  CS-35 καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής του αυτοκινήτου.
CS-50: Η CS-50 είναι η πιο ανοιχτή σε φωτεινότητα μεμβράνη της σειράς 3Μ Colour Stable. Είναι η ιδανική επιλογή για οδηγούς που θέλουν προστασία από τον ήλιο και την ζέστη χωρίς να χάνουν μεγάλο μέρος από την φωτεινότητα και την οπτική διαύγεια του καθαρού κρυστάλλου.

Η 3Μ CS-50 σας παρέχει :

51% μετάδοση ορατού φωτός

37% συνολική απόρριψη ενέργειας

30% απόρριψη IR

99% απόρριψη UV

8% αντανάκλαση ορατού φωτός

42% μείωση αντηλιάς

18% μείωση ηλιακής ενέργεια

Η 3M  CS-50 καλύπτεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής του αυτοκινήτου.